torstai 10. joulukuuta 2015

Luukku 10: Karkki-Prezelit

Prezelien suolarakeet, rapeat keksit ja suklaanapit muodostavat mainion makuparin. Prezelit voi korvata myös pienillä suolakekseillä. Laita Karkki-Prezelit sellofanipussiin tai  kauniiseen lasipurkkiin ja anna lahjaksi jouluna tai napostele itse.





Luukku 10: Karkki-Prezelit

1 pkt (noin 30 kpl) pieniä prezeleitä
50 g tummaa suklaata
30 kpl erivärisiä M&M suklaanappeja

Sulata suklaa mikrossa varovasti välillä sekoittaen. Levitä prezelit leivinpaperille ja valuta sula suklaa niille ja kiinnitä suklaanapit pehmeään suklaaseen. Anna suklaa jähmettyä vähintään tunti ennen tarjoilua tai purkittamista.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti