tiistai 31. joulukuuta 2019

2019 vuoden kuvakooste


On taas perinteisen kuvakoosteen aika. Olipa taas hauska huomata kuinka paljon tähänkin vuoteen mahtui. Aluksi tuntui, että ei tänä vuonna tapahtunut mitään, mutta kuvia selatessa tulvahti mieleen monia herkullisia muistoja. Vuoteen mahtui mm. erilaisia synttärikakkuja, vappu- ja isänpäiväbrunssit, esikoisen valmistujaiset, kesä- ja grilliherkut, halloweenleivonnaiset ja -juomat sekä joulun ruokalahjavinkit.

Voit kurkata myös edellisten vuosien kuvakoosteet 

Blogin päivitystahti on hidastunut tänä vuonna ja ohjeita olen kirjoitellut keskimäärin kolme per kuukausi. Omasta mielestä juuri sopiva tahti. Loma-aikoina olen ehtinyt testailemaan enemmän reseptejä ja myös kuvaamaan aikaansaannoksiani. Osa leipomuksista tai ruuista on näkynyt vain instagramissa, osasta en ole ottanut edes kuvia. Sillä tänä vuonna olen opetellut olemaan välillä ilman kännykkää ja kameraa ruokapöydässä - ja perhe on kiittänyt.

Seuraavaksi kuvakoosteet ja linkit ohjeisiin. Ensin "mybestnine" eli tykätyimmät yhdeksän kuvaa instagramissa, sitten suosituimmat eli TOP-5 reseptit blogissani ja lopuksi tämän vuoden lempireseptini. Mukavaa makumatkaa reseptien ja kuvieni parissa!



Tänä vuonna #bestnine kuvani instagramissa 






Tämän vuoden TOP-5 katsotuimmat reseptit ovat tässä:



Ykkös sijaa pitää Baileys-juustokakku. Kakun leivoin tammikuussa syntymäpäivilleni ja koristeeksi se sai mustikat ja karhunvatukat sekä Toffifee-makeiset.



Vappu Pimiän ohjeella tehty Kukkakaali-kurkkusalaatti oli toiseksi suosituin resepti blogissa. Salaatti sai itämaista makua riisiviinietikasta ja seesamiöljystä, ja se sopii loistavasti lihan kuin kalankin kaveriksi.




Kolmantena oli iki-ihana Lohimousse joka sopii niin jouluun kuin juhannukseen. Tarjoile sitä saaristolaisleivän, ruisleivän tai palttoonappien kanssa.



Neljänneksi katsotuin resepti oli Mustikkainen-sitruunajuustokakku. Helpossa ja suussasulavassa juustokakussa maistuvat loppukesän sitruuna ja mustikka.



TOP-5 viides resepti oli kalakakku-hapankorppupohjalla, joka hurmasi esikoisen valmistujaisbrunssilla juhlavieraat. Voileipäkakun voi valmistaa myös suolaiseksi hyydykekakuksi.



Tämän vuoden blogipostauksien reseptit ovat olleet kaikki suosikkejani ja montaa reseptiä onkin jo tullut tehtyä useamman kerran. Ja kun hyvän ja maukkaan ohjeen löydän, saataan tehdä sitä tosiaan useamman kerran peräkkäin. Suurena herkkusuuna ja makean ystävänä nämä reseptit jäivät parhaiten mieleen tältä vuodelta:


Mustikkapiirakkajäätelö



Kirsikka-juustokakkubrownie



Banaani-kinuskijuustokakku



Kurpitsa-kuppikakut



Kiitos kaikkille seuraajilleni
 niin täällä blogissa kuin instagramissa 💗
Kiitos myös oma perheeni,
 kun tuette minua
tässä harrastuksessani.


Ja lopuksi haluan toivottaa
 kaikille
oikein suurenmoista ja herkullista
Uutta Vuotta 2020

💗

Paperivuoka / Katariina













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti