sunnuntai 31. joulukuuta 2017

Vuosi 2017 kuvina

On taas aika katsoa mitä kulunut vuosi toi tullessaan...
Ainakin ihania uusia reseptejä ja makuja, paljon kakkuja ja leivonnaisia, juhlia ja juhlintaa. Vuoteen mahtuu niin miehen ja minun 20v. hääpäivä, kuopuksen rippijuhlat, rapujuhlat, pääsiäismenu, vappubrunssi, Suomi100 menu, läheisten ja ystävien syntymäpäiviä sekä paljon, paljon muuta. Vuosi on ollut huikea, hauska, herkullinen sekä hyvin opettavainen.





Instagramissa seuraajien joukko on kasvanut mukavasti koko vuoden. Kiitos kaikille tykkääjille 💗 Tämän vuoden katsotuimmat yhdeksän kuvaa ovat tässä  #bestnine2017






Blogin etsityin/katsotuin resepti tänä vuonna on ollut Suola-Karamelli juustokakku, jota on katsottu 504 kertaa. Resepti on myös omasta mielestä ehkä tämän vuoden parhain ja onnistunein resepti mitä olen leiponut, sillä kakku aivan suli suuhun. Suola-Karamelli juustokakku oli ihanan pehmeää ja ripaus sormisuolaa kinuskin päällä sai kakun maistumaan taivaalliselta. Täysi kymppi arvosanaksi minulta ja ehkäpä myös muilta, koska etsitte reseptin käsiinne.







Tässä vielä joka kuukauden katsotuin resepti:
 Tammikuussa kokeilin lisää raakakakku-leivontaa ja onnistuinkin kakkujen teossa jo melko hyvin. Syntymäpäiväni kunniaksi tein Mustikka-raakakakkua. Helmikuussa leivoin tuon edellä mainitun herkkukakun eli Suola-karamelli-juustokakun. Maaliskuussa veljen perhe piipahti kylässä ja tarjosin heille makeaa Toffeejuustokakkua vadelma-twistillä. Huhtikuussa vietettiin niin pääsiäistä kuin vappuaattoakin ja kokkailin todella paljon, postailin resptejä kaikista eniten koko vuonna juuri huhtikuussa. Katsotuin reseptini oli Kinuskiset-mokkapalat.




Toukokuussa aloin testailemaan kuopuksen rippijuhlien tarjottavia ja löysinkin Pekaanipiiraat lasissa reseptin maku-sovustolta. Kesäkuussa tein oman puutarhan raparpereista ihan super loistavaa Raparperikakkua jossa limen kuoriraaste toi sopivasti raikkautta kakkuun. Heinäkuussa leivoin tilauksesta rippijuhliin vegaanisen Marianne-kakun, josta tuli myös yksi katsotuimmista kakuista tänä vuonna. Elokuussa tuli sitten leivottua ehkä maailman helpoin ja maailman paras Mustikkapiiras





Syyskuussa blogi vietti 4 v. synttäreitä ja sen kunniaksi leivoin Laku-vadelma kakun joka oli ihanan vaaleanpunainen ja musta. Makua kakku sai vadelmapyreesta ja lakumoussesta. Lokakuussa korvapuustipäivän kunniaksi leivoin pullalle uuden muodon Tähtipullan. Marraskuussa jaoin blogin alkuaikojen Feta-pesto-paprika-leivän reseptin ja päivitin leivälle uuden kuvan. Joulukuun katsotuin resepti oli jouluinen paistettu Piparijuustokakku. Kuvia katsoessa voisi sanoa, että aikas leivonta voittoinen vuosi takana.







Suuret Kiitokset 
kannustuksesta 
perheelleni 
ja 
Kiitos kaikille seuraajille 
tästä vuodesta 2017

Sekä 

Hyvää Uutta Vuotta 
2018!




💗:lla
Paperivuoka / Katariina










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti