sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Valkosuklaamoussella täytetyt pääsiäismunat

Tämän pääsiäisen hitiksi on tainnut nousta täytetyt suklaamunat...olihan niitä jo pari vuotta sitten, mutta jostain syystä ne ovat valloittaneet uudelleen kaikki herkuttelijat. Kuvia ja resptejä on vilissyt näistä ihanuuksista somessa riittämiin...ja olihan minunkin niitä testattava. Päädyin itse tekemään helpon ja ihanan valkosuklaamousseen, jonka koristelin mangososeella.








VALKOSUKLAAMOUSSELLA TÄYTETYT PÄÄSIÄISMUNAT
12 kpl

12 kpl Kindermunia
VALKOSUKLAAMOUSSE
100 g valkosuklaata
2 dl vispikermaa
250 g maustamatonta tuorejuustoa
1 liivatelehti
LISÄKSI
mangososetta

Laita liivatelehti kylmään veteen pehmenemään. Sulata valkosuklaa mikrossa. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää sen joukkoon hyvin sekoittaen tuorejuusto. Sekoita valkosuklaa kerma-tuorejuustoseokseen. Sulata liivatelehti kuumaan vesitilkkaan. Ja kaada liivateseos ohuena nauhana hyvin sekoittaen valkosuklaamoussen joukkoon.

Kasta terävä veitsi kuumaan veteen ja kuivaa se hyvin. Leikkaa kuumalla veitsellä suklaamunista pieni "hattu" ja ota lelu pois munan sisästä. Täytä pääsiäismunat valkosuklaamoussella joko pursottamalla tai lusikan avulla. Viimeistele nokareella mangososetta. Laita täytetyt munanpuolikkaat jääkaappiin hyytymään pariksi tunniksi. Laita hatut takaisin ja tarjoa täytetyt munat munakupeista jälkiruokana tai kahvipöydässä makeana herkkuna.




MAKEAA VIRPOMISPÄIVÄÄ

🐣🐣🐣


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti