keskiviikko 12. kesäkuuta 2019

Marinoidut punasipulit

Marinoitu punasipuli kruunaa lisukkeena monet herkut, kuten salaatit ja hodarit. Sen valmistaminen on helppoa ja vaivatonta. Tee kerralla isompi satsi ja säilytä marinoitu punasipuli jääkaapissa.





MARINOIDUT PUNASIPULIT

2 punasipulia
1/2 dl punaviinietikkaa
2 rkl sokeria
muutama rouhaisu mustapippuria myllystä
1/2 tl suolaa
1 dl rypsiöljyä

Kuori punasipulit ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Kiehauta etikka, sokeri, mustapippurirouhe ja suola. Lisää joukkoon punasipulit. Kiehauta. Anna punasipulien jäähtyä ja lisää joukkoon öljy. Jäähdytä marinoitu punasipuli kunnolla ennen tarjoamista, mielellään yön yli.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti