tiistai 4. kesäkuuta 2019

Suklaamoussekakku valmistujaisiin

Tämä pehmeä ja täyteläinen Suklaamoussekakku sulostutti viikonloppuna esikoisen valmistujaisjuhlien brunssipöytää. Ajatottoman tyylikäs koristelu syntyi lilan värisistä syreenin oksista ja puisesta Onnittelu-kyltistä.

Kakku on gluteeniton ja todella helppo valmistaa. Napakka suklaamousse hyydyttää kakun, joten siihen ei tarvita liivattelehtiä. Voit valmistaa kakun hyvissä ajoin ennen juhlia sillä kakku kestää pakastamisen, ota kakku vain sulamaan vuorokausi ennen tarjoilua.






ONNEA RAKAS 
VALMISTUESSASI  
AMMATTIIN 
💜






SUKLAAMOUSSEKAKKU
12 annosta

POHJA
200 g gluteenittomia Pirkka suklaa täytekeksejä
50 g voita
SUKLAAMOUSSE
200 g suklaata
4 dl vispikermaa
300 g msustamatonta tuorejuustoa
1 dl sokeria
KORISTEET
syreeninoksia, puinen Onnittelu-kyltti


Pingota leivinpaperi 24 cm irtopohjavuoan pohjalle. Murustele keksit tasaiseksi monitoimikoneessa. Sulata voi ja yhdistä se keksimurskaan. Painele keksimuru irtopohjavuoan pohjalle ja laita pohja jääkaappiin  jähmettymään täytteen valmistamisen ajaksi.

Sulata suklaa mikrossa. Vaahdota kerma kuohkeaksi. Notkista tuorejuusto sokerin kanssa. Lisää sula suklaa tuorejuustoseokseen sähkövatkaimella nopeasti vatkaten. Kääntele kerma joukkoon. Ota vuoka jääkaapista ja vuoraa reunat  reunakalvolla. Kaada suklaamousse keksipohjan päälle ja tasoita pinta. Siirrä kakku jääkaappiin hyytymään vähintään 5 tunniksi tai mielellään yön yli. Koristele kukilla ennen tarjoilua.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti