sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Isänpäiväbrunssilla Lehtikaalimunakasta






*** HYVÄÄ ISÄNPÄIVÄÄ KAIKILLE ISILLE ***


Isänpäiväbrunssia nautittiin tänään hitaasti ja rauhassa oman perheen kesken. Esikoinen leipoi Banaanikakkua ja kuopus leipoi ruokablogi Fanni&Kanelin aamiaismuffineita. Ja minä leivoin tänäkin vuonna baageleita, tällä samalla hyväksi havaitulla reseptillä. Bagelin täytteinä oli kylmäsavulohta, wasabituorejuustoa, avokadoa ja tuoretta korianteria...kerrassaan loistava makuyhdistelmä. Toisena täytevaihtoehtona oli maustamatonta tuorejuustoa, salaattia, paistettua broilerinfilettä siivuina, parmesanjuustoa lastuina ja Cesarsalaatinkastiketta. Lisäksi brunssilla oli tarjolla Lehtikaalimunakasta; joka oli muuten todella hyvää, sitten oli vielä Greippiä, Kiwiä, viinirypäleitä, valkohomejuustoa, Mustikkapirtelöitä, Banoffeita, kahvia ja tuoremehua. Huh, huh...aikas täyttävä aamiainen tuli siis tehtyä...ihan kaikkea ei jaksettu syödä aamupäivällä mutta olipa jälkkärit sitten tehty iltapäiväksi...











Isänpäiväbrunssi 13.11.2016

*
Bagelit
Kylmäsavulohi, wasabituorejuusto, avokado, korianteri
Broileri, maustamatontuorejuusto, salaatti, parmesanjuustolastut, cesarsalaatinkastike
*
Lehtikaalimunakas
*
Mustikkasmoothiet
*
Aamiaismuffinit
*
Banoffee, Banaanikakku
*
Hedelmät
*
Kahvi, tuoremehu
*





LEHTIKAALIMUNAKAS
2 annosta

4 kananmunaa
1/2 dl vettä
suolaa
pippuria
1 valkosipulinkynsi
3 keitettyä perunaa
voita
3 isoa lehtikaalin lehteä
juustoraastetta

Kuori keitetyt perunat ja viipaloi. Laita pannulle voi ja ruskista perunaviipaleita hetki. Suikaloi lehtikaalin lehdet ja lisää ne pannulle. Lisää joukkoon myös puristettu valkosipulinkynsi. Riko munat kulhoon ja lisää vesi sekä mausteet. Vispaa kaikki sekaisin. Kaada maunakasseos perunoiden ja lehtikaalin päälle. Pienennä lämpöä ja laita paistinpannun päälle kansi ja hautua munakas kypsaksi. Ripottele lopuksi juustoraaste ja anna sen sulaa. 

Tämä on ruokaisa munakas, josta riitti hyvin meidän nelihenkiselle perheelle jolloin jokainen sai 1/4 palan. Mutta jos tarjoalla ei ole muuta riittää tämä silloin kahdelle hengelle.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti