sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Meloni-fetajuustosalaatti

Äitienpäivä  lounaalla grilliruokien lisukkeena oli Meloni-Fetajuustosalaattia, joka oli sopivan raikas, ja toi sopivasti vaihtelua perusfetasalaattiin. Meloni-Fetajuustosalaatti on samalla sekä makea että suolainen, johon tulinen chili ja tuore minttu tuovat ihanaa makua. Loistava valinta grilliruuan seuraksi.





MELONI-FETAJUUSTOSALAATTI
6 henkilölle


1 kg melonia kuutioina
200 g fetajuustoa kuutioina
1/2-1 tuore chilipaprika tai 1 tl chilihiutaleita
mustapippuria myllystä
1 rkl vastapuristettua limettimehua
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl tuoretta minttua

Asettele vesimelonikuutiot lautasalle. Lisää päälle fetakuutiot, tuore chili silppu, mustapippuri, limettimehu ja oliiviöljy. Lisää lopuksi päälle tuore minttu.

VINKKI! Voit käyttää myös öljymarinadissa olevia fetakuutioita, silloin voit hyödyntää kastikkeeksi öljymarinadia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti