BANAANI-PANNUKAKUT
noin 15 kpl
1 3/4 dl vehnäjauhoja
3/4 tl suolaa
1 rkl sokeria
1/2 tl leivinjauhetta
1/2 tl soodaa
1 dl maitoa
1 dl piimää
2 kananmunaa
1-2 banaania viipaleina
PAISTAMISEEN
voita ja öljyä
TARJOILUUN
2 1/2 dl mansikoita tai pensasmustikoita
1 1/2 dl turkkilaista jogurttia
ruokosokerisiirappia
Mittaa kuivat aineet kulhoon. Lisää maito ja piimä, sekoita hyvin. Erota kananmunan keltuaiset ja valkuaiset, lisää keltuaiset taikinaan. Anna taikinan turvota 30 minuuttia.
Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää ne taikinaan kevyesti sekoitellen. Paista pulleita pikkupannukakkuja ohukaispannussa. Laita kuhunkin pannukakkuun kolme banaaniviipaletta heti kun olet annostellut taikinan ohukaispannuun ja paista pannukakut kauniin ruskeaksi molemmilta puolilta.
Tarjoa pannukakut ruokosokerisiirapin, marjojen, turkkilaisen jogurtin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti