keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

Tomaattipasta

Lomalla ollaan oltu jo muutama päivä ja aika onkin kulunut esikoisen kanssa kaksistaan kun kuopus on rippileirillä ja mies työreissussa. Ensimmäiset päivät meni loman ihmetelemiseen mutta tässä pikapuoliin alkaa loppurutistus viikonlopun rippijuhliin olemaan käsillä. Yleensä meillä syödään lomalla aika simppeliä ja melko nopeaa ruoka... niin nytkin ja erityisesti tällä viikolla yritän lisäksi "tyhjentää" jääkaappia rippijuhlia varten. Tomaattipasta syntyikin jääkaapin aarteista. Ja siitä tuli todella hyvää...joskus yksinkertainen on vaan parasta. Bon appetit!!









TOMAATTIPASTA
4 annosta

10 kirsikkatomaattia
100 g aurinkokuivattuja tomaatteja
pieni kesäsipuli
1 valkosipulin kynsi
1/2 tl suolaa
mustapippuria
tuoretta oreganoa
3 rkl balsamiviinietikkaa
LISÄKSI
8 dl pastaa
kirsikkatomaatteja
tuoretta oreganoa
parmesanjuustoa raastettuna

Laita pastavesi kiehumaan. Itse testasin ensimmäistä kertaa gluteenitonta pastaa ja yllätyin positiivisesti kuinka hyvää se oli.

Paloitettele kirsikkatomaatit ja aurinkokuivatut tomaatit. Jos aurinkokuivatut tomaatit ovat öljyisiä, valuta niitä. Pienistele sipuli ja valkosipuli. Laita kaikki kasvikset paistinpannulle ja kuumenna seosta välillä käännellen. Lisää valkosipuli, suola, pippuri ja oregano. Anna seoksen kiehua hetki ja sekoita joukkoon balsamiviinietikka. Kiehauta ja siirrä sitten paistinpannu syrjään.

Keitä pasta ohjeen mukaan. Kaada kastike valutetun pastan joukkoon ja tarjoa parmesanjuusto raasteen ja tuoreiden tomaattien sekä oreganon kanssa.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti