lauantai 22. heinäkuuta 2017

Minttusuklaafudge

Nämä makeat ja ihanat pikkuherkut sulostuttavat kahvipöydässä. Minttusuklaafudget ovat helppoja tehdä, mutta toimi nopeasti sen jälkeen kun olet sulattanut suklaat. Sillä seokset jähmettyvät nopeasti ja pinnasta tulee helposti röpelöinen...tosin se ei vaikuta makuun 💙

MINTTUSUKLAAFUDGE
noin 45 palaa

1 prk kondensoitua maitoa
250 g  50% tummaa suklaata
2 tl vaniljasokeria
2 tl piparminttuaromia
200 g valkosuklaata
mintunväristä pastaväriä

Ota kaksi kattilaa esille. Vuoraa noin 20x20 cm vuoka leivinpaparilla. Rouhi molemmat suklaa pieneksi. Laita toiseen kattilaaan 1 dl kondensoitua maitoa ja rouhittu valkosuklaa. Laita toiseen kattilaan loput kondensoidusta maidosta, vaniljasokeria ja tummasuklaa. Laita molemmat kattilat levylle ja sekoittele seoksia kunnes suklaa sulaa. Lisää valkosuklaaseokseen vihreä pastaväri ja sekoita hyvin. Lisää tummaan suklaan joukkoon piparminttuaromi.

Toimi nopeasti. Ota tummasta suklaaseoksesta muutama nokare sivuun ja kaada loppu vuokaan. Levitä nopeasti pohjalle. Levitä päälle valkosuklaaseos ja tiputtele sen päälle sivuun ottamasi suklaanokareet. Vetele pintaan veitsellä kuvioita. VINKKI! Jos pinta jää röpelöiseksi, napauta vuokaa voimakkaasti pöytää vastaan, niin pinta tasoittuu. Laita fudge jääkaappiin jähmettymään vähintään 2 tunniksi. Leikkaa fudge pieniksi paloiksi. Säilytä fudge jääkaapissa. VINKKI! Fudget kestävät myös pakastamisen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti