sunnuntai 19. huhtikuuta 2020

Pitkäperjantai-aamupalan Nutella croissantit

Tänä vuonna pääsiäinen vietettiin kotosalla oman perheen kesken erittäin pienimuotoisesti. Aloitimme perinteisesti pitkäperjantainaamun perheen kanssa rauhassa aamupalasta nauttien. Aamupalalla oli tarjolla ruokaisaa Kesäkurpitsa-perunamunakas, tuoretta patonkia, leikkeleitä, juustoa, kasviksia, hedelmiä sekä itsetehtyjä Nutella croissantteja pakastevoitaikinasta.





Nämä todella helpot croissantit pyöräytät kaupan valmiista pakastetaikinasta ja täytät nokareella Nutellaa tai suklaapaloilla. Ohje on siis todella helppo ja halusinkin sen siksi kirjata ylös muistuttamaan siitä, että aina ei tarvitse tehdä monimutkaisia tai hienoja tarjottavia vaan yksinkertaiset maut ovat parhaita 💙










NUTELLA CROISSANTIT
10 kpl

1 pkt (500 g) voitaikinalevyjä
nutellaa tai suklaalevystä paloja
VOITELUUN
kananmuna



Ota voitaikinapalat sulamaan pakkauksen ohjeen mukaan. Laita taikinalevyt jauhotetulle pöydälle ja leikkaa ne kulmasta kulmaan kahtia, jolloin saat hieman vinoja kolmioita. Kauli kolmiot hieman ohuemmaksi. 

Lait kolmioiden leveään päätyyn teelusikallinen nutellaa tai suklaapala. Kääri rullaksi ja voitele munalla. Paista 225 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Nauti hyvän kahvin kanssa.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti