maanantai 1. heinäkuuta 2019

Mustikkapiirakkajäätelö

Tämän kesän villitys, Keksijäätelö valmistuu vartissa, etkä tarvitse edes jäätelökonetta. Mustikkapiirakkajäätelö maistuu aivan aidolle piirakalle, maun takaavat kardemumma, keksimuru ja hapan ranskankerma. Tämä on ehkä parasta jäätelöä mitä tiedän!






Ihania herkutteluhetkiä 💙







MUSTIKKAPIIRAKKAJÄÄTELÖ
8 annosta

1 prk (397 g) kondensoitua maitoa
4 dl kuohukermaa
1 prk (150 g) ranskankermaa
1 tl kardemummaa
4 dl (200 g) mustikoita
100 g diggestivekeksejä

Vatkaa kondensoitumaito, kerma, rasnskankerma ja kardemumma sähkövatkaimella kuohkeaksi vaahdoksi. Jos käytät pakastemustikoita, sulata niitä hieman. Kääntele mustikat jäätelöseokseen.

Rouhi keksit. Kaada jäätelömassaa ja keksimuruja vuorotellen suorakaiteen muotoiseen leipävuokaan ja laita pakastimeen vähintään 6 tunniksi.

VINKKI! Jäätelöä ei tarvitse sekoittaa pakastuksen aikana. Jos jäätelö on ollut pakastimessa yön yli, ota se huoneenlämpöön pehmenemään 15 minuuttia ennen tarjoilua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti