tiistai 9. heinäkuuta 2019

Hodarivuoka

Hodarivuoka eli hodarit uunissa on näppärä tarjottava isollekin porukalle. Täytteitä voi muunnella mieltymysten ja perheen maun mukaan. Meillä hodarivuoan nakeiksi valikoitui aito-, choritzo- ja vege-nakkeja. Lisäksi laitoin hodareihin paprikaa, sipulia ja juustoraastetta. Koko komeuden koristelin Lime-korianteri majoneesilla ja tuoreella korianterilla. Lisukkeena nautimme kaali-porkkanasalaattia ja kurkkusalaattia. Kylläpä maistui!




Idean tähän mättöruokaan sain Kruoka sivustolta ja Hodarivuoka sopikin hyvin tarjottavaksi viime torstaina, kun vietettiin 4 th of Julya (Usan kansallispäivä). Muita jenkki-tyylisiä ruokia voit kurkistaa blogin tunnistepalkissa olevasta amerikka kohdasta.







HODARIVUOKA
6 annosta

1/2 paprikaa
1 pieni sipuli
1 pss mini hod dog-sämpylöitä
nakkeja
1/2 pss (150 g) cheddarjuustoraastetta
LIME-KORIANTERI MAJONEESI
1 1/2 dl majoneesia
1/2 lime
2 rkl korianteria


Kuutioi paprika. Kuori ja leikkaa sipuli hyvin ohuiksi suikaleiksi. Halkaise hot dog -sämpylät varovasti siten, että ne jäävät toiselta reunalta kiinni toisiinsa. Lado sämpylän leikkuupuoli ylöspäin uunivuokaan vieri viereen.

Tee nakkeihin muutama viilto terävällä veitsellä ja laita nakit sämpylöiden väliin. Ripottele päälle juustoraastetta, paprikakuutioita ja punasipulisuikaleita. Kypsennä uunissa 175 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes sämpylät ovat paahtuneet, nakit kuumentuneet ja juustoraaste sulanut.

Valmista sillä aikaa lime-korianterimajoneesi sekoittamalla mausteet majoneesin joukkoon.
Viimeistele hodarivuoka korianterilla ja valuta päälle majoneesikastiketta.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti