sunnuntai 27. elokuuta 2017

Koskenlaskija-Soijarouhelasagne

Lasagne on yksi lempiruokani, joka vain paranee lämmittäessä. Vaikka se onkin niin hyvää, ei sitä tule tehtyä kovinkaan usein, koska se on aika suuritöinen kun pitää valmistaa kaksi eri kastiketta. Mutta tässä ohjeessa oikaistaan juustokastikkeen teossa ja kastike tehdään Koskenlaskija- sulatejuustosta ja maidosta. Ja jotta meidän perheessä kaikki voisivat syödä Lasagnea tein tällä kertaa sen soijarouheesta...Tästä tuli nyt niin hyvää, että ehkäpä meillä tehdään tästälähtien vähän useimmin lasagnea 💗







KOSKENLASKIJA-SOIJAROUHELASAGNE
6-8- hengelle

16 lasagnelevyä
SOIJAROUHEKASTIKE
3 dl tummaa soijarouhetta TAI 2 pkt Härkkistä
6 dl kiehuvaa vettä
1 tlk chilitomaattimurskaa
1 tlk gogreenin Salsa Original
oliiviöljyä
2 sipulia
4 valkosipulinkynttä
4 rkl pizzamaustetta
4 korkillista punaviinietikkaa
suolaa
1 rkl sokeria
KOSKENLASKIJAKASTIKE
5 dl maitoa
1 prk (a'250 g) Koskenkenlaskija-sulatejuustoa
PÄÄLLE
200 g Juusoraastetta



Laita soijarouhe turpoamaan kiehuvaan veteen. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota niitä öljyssä hetki. Lisää loput kastikkeen ainekset mukaan ja jätä kastike hautumaan.

Mittaa maito kattilaan ja lisää Koskenlaskija-sulatejuustoa. Sekoittele sen aikaa että juusto sulaa ja kastike kuumenee. Lisää lasagnevuokaan pohjalle ensin Soijarouhekastiketta ja sen päälle Koskenlaskijakastiketta, peittele lasagnelevyillä. Toista tämä kunnes olet saanut kaiken Soijarouhekastikeen lisättyä. Jätä viimeiseksi kerrokseksi lasagnelevyt ja peitä ne lopulla Koskenlaskijakastikeella. Ripottele pinnalle juustoraaste. Paista uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia. Anna lasagne vetäytyä 10 minuttia ennen tarjoamista.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti