keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Raparperilimonadi

Nyt kannattaa nauttia kesäpäivistä...auringosta ja lämmöstä ja mikä parasta myös kylmästä juotavasta...itsetehdystä Raparperilimonadista.




Raparperilimonadi
2 l

500 g raparperia
1 1/2 dl sokeria
11/2 sitruunan mehua
2 l vettä

Huuhtele raparperi ja leikkaa se sentin paksuisiksi paloiksi. Laita palat suureen kattilaan. Lisää sokeri, sitruunamehu ja vesi. Minulla ei ollut sitruunaa mutta korvasin sen limellä. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 10 minuuttia tai kunnes raparperi on pehmeää. 



Nosta kattila syrjään ja anna hautua 10-15 minuuttia. Siivilöi neste ja anna jäähtyä. Kaada limonadi steriloituihin pulloihin ja sulje korkeilla. Tarjoa hyvin jäähdytettynä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti