lauantai 17. heinäkuuta 2021

Täyteläinen Tomaattikeitto

 Tomaatit ovat olleet jo jonkin aikaa sesongissa ja niitä saakin todella edullisesti tällä hetkellä kaupasta.  Tomaatti on yksi lempi raaka-ainestani, koska sitä voi käyttää niin monipuolisesti. Ihan ykkös lemppari on Italialainen tomaattikeitto, jota tein ensimmäisen kerran jo esikoisen rippijuhliin kuusi vuotta sitten. Toinen lemppari on Vappu Pimiän ohjeella tehty Ranskalainen Tomaattipiiras, sitä tulee tehtyä muutaman kerran vuodessa. Lisäksi kaikki tomaattilisukkeet ovat aivan ihania, ne sopivat  herkutteluun esim. juustojen kanssa tai kivaksi kesä-tuliaiseksi, suosikkiohjeitani ovat  Kuutamokuivatut tomaatit tai Pikapikkeloidyt tomaatit. Tomaatit sopivat tietysti myös salaatteihin ja nämä kaksi ovat lempisaalaattiejani. Grillattu tomaattisalaatti sopii loistavasti grilliruokien kaveriksi ja Tomaatti-mozzarella pastasalaatti sopii niin noutopöytään kuin lounaaksikin. 

 Koska tuo Italialainen tomaattikeitto on edelleen niin suurta herkkua meidän perheessä ja sen ohje on hieman muokkaantunut tässä vuosien saatossa niin kirjoittelen siitä nyt päivitetyn version, jolla sitä nykyään valmistan. 







TÄYTELÄINEN TOMAATTIKEITTO

noin 2 litraa / 8 annosta



noin 2 kg tomaatteja
1 kokonainen valkosipuli
1 sipuli
1 punainen tuore chili
tuoretta timjamia
oliiviöljyä
2 tl suolaa
1-2 tl mustapippuria myllystä
2 tl savupaprikaa
hiukan sokeria tai hunajaa tomaattien hapokkuudesta riippuen
400-500 g tomaattimurskaa
1 kasvisliemikuutio
(2 dl vettä)
2 dl ruokakermaa



Halkaise tomaatit ja chili. Halkaise myös sipulit mutta älä kuori niitä. Voit hieman erotella valkosipulin kynsiä toisistaan, jos haluat. Laita tomaatit, chili ja sipulit pellille tai isoon uunivuokaan. Kaada reippaasti oliiviöljyä niiden joukkoon. Lisää suola, mustapippuri, savupaprika, sokeri sekä timjamit. Sekoita.

Paahda kasviksia uunissa 225 asteessa noin 30 minuttia. Sekoita kasviksia puolessa välissä. Anna jäähtyä hetki ja kuori tomaatit sekä sipulit. Poista chilistä siemenet ja kuori se. Riivi timjami. Paloittele kasviksia hieman ja kaada liemineen päivineen kaikki kattilaan. Lisää kattilaan tomaattimurska, kasvisliemikuutio ja anna kiehua hiljalleen vähintään 20 minuttia. Mitä pidempi haudutus sitä täyteläisempi maku.

Soseuta keitto ja lisää ruokakerma, kuumenna. Miaista ja mausta vielä tarvittaessa. Lisää keitoon krutongeja, yrttejä, parmesanraastetta tai mascarbonea. Tarjoa hyvän leivän kanssa.

VINKKI! Tuli testattu tomaattien paahtamista grillissä tällä viikolla ja hyvin se niinkin onnistui. Pidin suurinpiirtein saman ajan grillissä mutta hieman matalampi lämpötila.






perjantai 16. heinäkuuta 2021

Pikaviinerit mansikoilla

Heinäkuun puoltaväliä mennään jo kovaa vauhtia ja hellettä on riittänyt niin kovasti etten kauheesti ole uusia ruokia tai leipomuksia testaillut. Keittiössä en ole siis aikaa paljoa viettänyt vaan ollaann menty helpoimman kautta, grillattu ja keitetty uusia perunoita tai leivottu helppoja ja kesäisiä Pikaviinereitä. Jos et bongannut ohjetta instastorystani, niin löydät sen nyt täältä blogistakin. Herkullisia hetkiä!








PIKAVIINERIT

10 kpl



1 pkt (a' 500 g) voitaikinalevyjä
1 prk Valion vaniljakreemia
VOITELUUN
1 kananmuna
KORISTELUUN
mansikoita
tomusokeria



Sulata voitaikinalevyt paketin mukaan. Puolita levyt ja viillä veitsellä kehykset noin 5 mm reunasta. Levitä vaniljakreemi kehyksen keskelle tasaisesti ja voitele kehyksen reunat kananmunalla. Paista viinereitä  225 asteessa noin 15 minuuttia. Koristele hieman jäähtyneet viinerit mansikkaviipaleilla ja sihtaa päälle vielä tomusokeria. 







lauantai 3. heinäkuuta 2021

Ylioppilaslakki-pikkuleivät & juhlatarjoilut


Kesäkuun alussa 5.6. juhlimme kuopuksen Ylioppilasjuhlia kauniissa säässä läheisten kanssa. Juhlajärjestelyt olivat edelleen poikkeukselliset vallitsevan pandemian vuoksi. Tämä postaus sisältää Ylioppilaslakki-pikkuleipä ohjeen sekä kuvia juhlapäivän tarjottavista. Lisäksi ohjeisiin löytyy linkit ja muutamia vinkkejä. Mutta ensin lupaamani pikkuleipä ohje.




YLIOPPILASLAKKI PIKKULEIVÄT

noin 60 kpl 

200 g laktoositonta margariinia
1 1/4 dl sokeria
1 munaa
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
KUORRUTUS
noin 100 g tummaa suklaata
kultaisia pallo-nomparellejä



Vaahdota voi ja sokeri. Lisää muna hyvin vatkaten. Yhdistä kuivat aineet ja sekoita taikinaan. Pane se jääkaappiin kovettumaan noin tunniksi. Kaaviloi taikina kolmeksi ohueksi levyksi (noin 3 mm) ja ota muotilla pyöreitä kakkuja, joiden halkasija on noin 4 cm. Paista 200 asteessa 5-10 minuuttia uunista riippuen. Pikkuleivät saavat jäädä melko vaaleiksi.

Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen. Kasta pikkuleivät sulaan suklaaseen ja koristele heti kullan värisillä pallo-nompareilleilla. Jäähdytä. VINKKI! Pikkuleivät voi pakastaa.



Muutama päivä ennen juhlapäivää valmistin ja leivoin kaikki tarjottavat. Ainoastaan ylioppilaslakki-pikkuleivät olin tehnyt viikkoa ennen pakastimeen. Kutsut lähtivät tekstiviestillä vieraille viikkoa ennen juhlia, koska jännitimme loppuun asti kuinka monessa osassa ylioppilaslakitusjuhla järjestettäisiin koululla. Lopulta tuli tieto, että kaikki uudet ylioppilaat lakitettaisiin samaan aikaan. Vieraat kutsuttiin kotiimme kahvittelemaan kahdessa osassa klo 14 ja klo 16. Osa tarjottavista oli gluteenittomia ja tarjoilut oli mitoitettu reilulle 40 hengelle. 



Juhlamenu

*

Onnittelumalja

*

Broilerivoileipäkakku

Kylmäsavulohikakku

Kasvistuulihatturulla

Mansikka-sitruunamousse naked-kakku

Baileys-juustokakku

Yo-pikkuleivät

Kultarannan pumpulikakku

Pannacotat uuniraparperihillolla ja paahdetulla valkosuklaalla

*



Broilerivoileipäkakkua on tarjottu kaikissa isommissa (tyttöjen) juhlissa, sillä se on perheemme lempivoileipäkakku. Ylioppilasjuhliin sankari teki ihan itse kaksi voileipäkakkua, jotka ovat noin 20 hengen kakkuja. Pyöreät voileipäkakut koristelin tällä kertaa valkoisilla orvokeilla, broilerileikkeleillä ja herneenversoilla. Broilerikakusta tehtiin myös gluteeniton versio, vaihtamalla leipä gluteenittomaksi.



Toisena kakkuna oli hyydytetty Kylmäsavulohikakku, jota tein jo kaksi vuotta sitten esikoisen valmistujaisjuhliin. Kakkuja tein tarjolle kaksi, 24 cm irtopohjavuokiin jotka koristelin kylmäsavuruusukkeilla, herneenversoilla, mustikoilla, karkunvatukoilla ja sitruunapaloilla. Kalakakku oli suosituin suolaisista tarjottavista. Myös kalakakusta oli gluteeniton versio, jossa pohja oli gluteenittomista näkkäreistä.



Tarjolla oli myös Kasvistuulihatturulla. Se on ihana tarjottava niin juhlissa kuin ihan arkiruokanakin. Se on helppo tehdä etukäteen ja siinä on todella maistuva täyte. Juhliin tein kolme rullaa ja ne tarjottiin kylmänä. Rullat olivat gluteenittomia, kun vaihdoin vehnäjauhot perunajauhoihin. Kasvistuulihatturullat koristelin silmusalaatilla ja leikkasin viipaleiksi. Yksi rulla jäi vallan syömättä.




Ylioppilaskakkua mietin pitkään ja kevään mittaan tuli testailtua monia erilaisia kakkuohjeita. Toiveena oli raikas kakku, mutei perinteinen kermakakku. Lopulta löysimme kuopuksen kanssa molempia mielyttävän ohjeen. Kakkupohjaksi tein vaalean voikakkupohjan, koska haaveena oli tehdä korkea kakku. Pohja olikin nappivalinta, sitä oli helppo leikata ja se oli ihanan mehevä. Väliin tuli mansikoita ja ihanan raikasta sitruunamoussea. Kakku kuorrutettiin tuorejuusto-kermavaahdolla semi-naked kakuksi eli kakkupohja pilkahteli kuorrutteesta. Koristeeksi kakku sai kukkia ja puisen ylioppilaskyltin.



Baileysjuustokakku on kuopuksen lempikakku, joten sen suhteen ei tarvinnut miettiä pitkään, Kakkuja tein kaksi, joista toisen pohjan tein gluteenittomista kekseistä. 




Isommissa juhlissa tapanani on ollut tehdä juhlapöytään vielä pienet yksittäiset herkut ja tällä kertaa tein esikoisen avustuksella pieniä pannacottia kertakäyttölaseihin, jotka koristeltiin uuniraparperihillolla ja paahdetulla valkosuklaalla. Pannacotta ovat todella herkullinen tarjottava ja yllättävän helppo valmistaa, kun käyttää maitopohjaisiin jälkiruokiin tarkoitettua Multia-hyytelösokeria hyydyttämiseen.  



Jälleen kerran ylimitoitin tarjottavat. Se on kyllä tosi vaikeaa miettiä, että riittääkö kaikki. Mutta kyllä se taitaa olla kuitenkin niin, että kun tarjottavia on montaa laatua, niin ei tarvitse olla niin isoja määriä tarjolla. Onneksi kuitenkin pakaste on keksitty jonne säilöin osan ja osan tarjottavista vein töihin kahvipöytään.




 Päivä oli kaikenkaikkiaan todella onnistunut, se oli iloa ja aurinkoa täynnä. Sää suosi juhlia ja juhlimmekin pääasiassa ulkona terassilla missä oli helppo pitää turvaväleistä kiinni. Viimeiset vieraat lähtivät puoli yksitoista illalla ja olimme miehen kanssa todella otettuja, että vieraat viihtyivät niin pitkään.





Onnea vielä rakas valmistuessasi ylioppilaaksi

💙 

sekä Kiitos kaikille onnitteluista ja 

juhlissa mukana olleille, 

teitte kuopuksen päivästä täydellisen








maanantai 7. kesäkuuta 2021

Sitruunainen Mansikka- seminakedkakku

 Meidän viime viikonloppu huipentui lauantaina vietettyihin kuopuksen ylioppilasjuhliin. Kuopuksen toiveena oli raikas ja keväinen kakku, ja sellainen tämä Sitruunainen Mansikka- seminakedkakku olikin. Ohje löytyy Vaniljaviettelyksen  -sivustolta.



Kakkupohja ei ollut tavallinen sokerikakkupohja vaan voikakkupohja, joka on tiivis, maistuva ja helppo tehdä, se ei ole myöskään niin mureneva kuin sokerikakkupohja. Täytteenä on täydellinen yhdistelmä sitruunamoussea ja mansikanpaloja. Kuorrutteeksi sipaisin kevyesti vispikerma- ja vaniljatuorejuustovaahtoa, jotta kakun reunat jäivät kauniisti näkyviin. Koristeeksi riitti kauniit kukat ja  Ylioppilas-kyltti.








SITRUUNAINEN MANSIKKA- SEMINAKEDKAKKU

noin 25 hengelle



POHJA
300 g laktoositonta leivontamargariinia
300 g sokeria
5 munaa
275 g vehnäjauhoja
3 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
MOUSSE
5-6 dl laktoositonta vispikermaa
400 g sitruunatuorejuustoa
2-3 tl vaniljasokeria
1 sitruunan kuoriraaste
1/2 dl sitruunamehua
8 liivatetta
vähintään 250 g mansikoita
KOSTUTUS
sokerivesi
KUORRUTE
100 g vaniljatuorejuustoa
1 dl laktoositonta vispikermaa
KORISTELU
kukkia, Ylioppilaskyltti



Leikkaa 22 cm vuoan pohjalle leivinpaperi ja suihkauta reunat vuokaspraylla. Kuumenna uuni 175°C. Vaahdota voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään.
Lisää munat voi-sokerivaahtoon vuorotellen jauhojen kanssa.
Kaada taikina vuokaan ja tasoita pinta. Paista uunin keskitasolla noin 60min, kunnes testitikkuun ei tartu taikinaa. Jäähdytä hetki vuoassa ja kumoa sitten pohja ritilälle. VINKKI! Itse leivoin kakkkupohjan jo etukäteen pakkaseen.


Valmista täytemousse ja leikkaa/lohko mansikat neljään osaan. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen noin 5-10min.Vaahdota vispikerma pehmeäksi vaahdoksi. Notkista erillisessä kulhossa tuorejuusto, ja lisää joukkoon kuoriraaste sekä vaniljasokeri. Kuumenna sitruunamehu, purista liivatteista ylimääräiset vedet ja sulata ne sitruunamehun sekaan. Anna jäähtyä liivateliemi kädenlämpöiseksi ja kaada se ohuena nauhan tuorejuustoseokseen koko ajan sekoittaen. Kääntele lopuksi vispikerma tuorejuustoseoksen joukkoon.


Leikkaa kakkupohja kolmeen osaan. Leikkaa vuoan pohjalle pyöreä leivinpaperi-pala (näin kakku irtoaa kumotessa helpommin) ja kelmuta vuoka. Laita kakkupohjan kansiosa vuoan pohjalle ja kostuta pohja. Lisää puolet moussetäytteestä ja painele täytteeseen mansikanpaloja. VINKKI! Älä laita mansikoita aivan reunaan, koska mansikka värjää täytemoussea. Tee seuraava kerros samoin. VINKKI! Alin pohja kanattaa kostutaa molemmin puolin. Kun kakku on täytetty, kääri kelmut tiukasti päälle, ja laita jääkaappiin jähmettymään, mieluiten yön yli. Laita painoksi lautanen pohjan päälle.


Kumoa kakku tarjoiluastialle tai kakkupahville ja poista kelmut. Tasoita lastalla reunat / täytevälit. Vaahdota vispikerma pehmeäksi vaahdoksi ja lisää joukkoon tuorejuusto. Levitä kuorrutetta kakun päälle paksuhko kerros, ja sivele lastan avulla reunoille. Kuorrutetta on vähän mutta se riittää hyvin kakun kuoruttamiseen, koska pinnan on tarkoitus jättää kakkupohjaa näkyväksi. Koristele kukilla tai mielesi mukaan. VINKKI! Koska kakku on todella korkea, kannattaa sitä leikata terävällä veitsellä.


lauantai 22. toukokuuta 2021

Kinuskiset suolapähkinäpalat

Bongasin joskus alkukeväästä Pinterestistä Kinuskisten suolapähkinäpalojen herkullisen kuvan. Sillä kertaa etsin inspiraatioita kuopuksen tuleviin ylioppilasjuhla tarjottaviin ja tämä ohje vaikutti sellaiselta: helppo ohje, kerralla pellillinen josta saa monta herkullista pikkupalaa ja lemppari makuja, kinuskia ja suolapähkinöitä. Vihdoin eilen sitten päästiin maistamaan näitä makean suolaisia herkkupaloja, kun kuopus itse leipoi niitä. Alkuperäinen ohje löytyy täältä. 











KINUSKISET SUOLAPÄHKINÄPALAT
 (20 palaa)

POHJA
250 g voita
3 dl sokeria
4 kpl kananmuna
6 dl vehnäjauhoja
3 tl leivinjauhetta
1 tl kanelia
3 tl vaniljasokeria
3 dl maitoa
KUORRUTUS
4 dl kuohukermaa
4 dl fariinisokeria
1 rkl voita
3 dl suolapähkinöitä



Vaahdota keskenään voi ja sokeri. Lisää kananmunat yksitellen vatkaten. Yhdistä kuivat aineet keskenään kulhossa. Kaada kuivat aineet ja maito vuoronperään taikinaan. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratun (35 cm x 42 cm). Paista kiertoilmauunin 175-asteisen keskitasolla noin 35 minuuttia.

Tee kinuskikastike. Sekoita kerma ja fariinisokeri keskenään kattilassa. Keitä noin 15 min välillä sekoittaen. VINKKI! Voit testata kinuskin valmiutta tiputtamalla pisaran kylmään veteen. Jähmettyessään kinuski on valmista. Sekoita joukkoon 1 rkl voita. Anna pohjan jäähtyä. Rouhi suolapähkinät ja ripottele torttupohjalle. Valuta kinuski suolapähkinöiden päälle. Anna jäähtyä jääkaapissa ja leikkaa paloiksi.



tiistai 27. huhtikuuta 2021

Sitruunamutakakku

 Tämä raikkaan sitruunainen ja täyteläisen makuinen mutakakku on vilahdellut viime viikkoina seuraamillani ig-tileillä ahkeraan, joten tätä ihanuutta oli testattava. Ohjeen nappasin yhdeltä lempi sivustolta Anninuunissa blogista. 




Perinteisen tumman mutakakun "pikkusiskon" eli vaalean mutakakun leivoin jo huhtikuun puolessavälissä esikoisen nimipäiville. Alkuperäisestä ohjeesta poiketen tein mutakakun 18 cm irtopohjavuokaan. Kakusta tuli korkeampi ja se vaati hieman pidemmän paistoajan. Kakun kanssa herkuttelimme kermavaahtoa ja vadelmia.






SITRUUNAMUTAKAKKU

 8-10 palaa


KAKKU
150 g voita
2 1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 isoa kananmunaa
1 tl vanilja-aromia
1 sitruunan kuori
2 rkl sitruunan mehua
2 rkl lemon curdia
2 1/2 dl vehnäjauhoja (tai gluteenitonta jauhoseosta)
LISÄKSI
tomusokeria
vispikermaa
vadelmia



Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen ja vuoraa 18 cm irtopohjavuoka leivinpaperilla.
Sulata voi ja jätä jäähtymään.
Mittaa kulhoon sokerit, munat, vanilja, sitruunan mehu sekä kuori ja lemon curd. Kaada viimeisenä sekaan sula jäähtynyt voi ja sekoita nopeasti.
Lisää jauhot ja sekoita vain sen verran, että taikina on tasaista.
Kaada taikina vuokaan ja paista uunin keskitasolla noin 25 minuuttia, kunnes mutakakku näyttää kypsältä, mutta on vielä keskeltä pehmeä. 
Jäähdytä mutakakkua paistovuoassa pari tuntia.

Koristele jäähtynyt kakku sihtaamalla sen päälle tomusokeria. Tarjoa kakku kerman ja vadelmien kera.
VINKKI! Kakun maku syvenee ajan kanssa. Laita kakku jääkaappiin ja tarjoile vasta seuraavana päivänä.





sunnuntai 25. huhtikuuta 2021

Vappumunkit

Vappuun kuuluvat ehdottomasti munkit ja tietysti itsetehdyt munkit ovat parhaimpia. Tänä vuonna otin jo varaslähdön ja leivoin munkit tänään. Ja nyt tuli tehtyä ehkä suussasulavimmat ja pehmeimmät munkit ikinä. Päiväkahvilla näitä tuli herkuteltua yksi jos toinenkin ja voipi olla että joudun leipomaan näitä toisen satsin ennen vappua.





 Sotkun munkki-ohjeeseen törmäsin vappuideoita etsiessäni ja pakkohan niitä oli testata. Ohje on helppo ja lisäksi maidoton sekä munaton. Puolen litran taikinasta saat noin 30 munkkia. Kohota taikinaa tunti ja leivo taikinasta pyöreät pullat. Kohota vielä 20-30 minuuttia ja tee pulliin reiät etusormia pyörittämällä. Paista 170-180 asteisessa rypsiöljyssä 2 minuuttia per puoli. Sokeroi ja herkuttele. VINKKI! Voit myös pakastaa munkit ennen sokerointia. 









VAPPUMUNKIT
noin 30 kpl


TAIKINA
5 dl kädenlämpöistä vettä
100 g hienoa sokeria
15 g suolaa
50 g tuorehiivaa
1 tl kardemummaa
noin 1 kg vehnäjauhoja
100 g maidotonta leivontamargariinia
PAISTAMISEEN
2 l rypsiöljyä
PINNALLE
sokeria


Valmista taikina yleiskoneella. Sekoita lämpimään veteen sokeri, suola ja hiiva. Mausta halutessasi ripauksella kaardemummaa.
Lisää vehnäjauhot vähitellen ja vaivaa taikinaan pehmennetty tai sulatettu margariini. 
Alusta taikina kimmoisaksi, kunnes se irtoaa käsistä ja astian reunoista.
Nostata taikina leivinliinan alle kaksinkertaiseksi, noin tunnin ajan.

Pyörittele taikina pyöreiksi munkeiksi jauhotetulla leivinalustalla. Anna munkkien kohota vähintään puoli tuntia. Kuumenna öljy paksupohjaisessa kattilassa tai padassa, mutta varo kuumentamasta savuavaksi. Tee munkkeihin keskelle reikä etusormillasi ja kiepauta rinkilää sormiesi ympäri. Upota kolme–neljä munkkia öljyyn. Kun ne ovat alapuolelta kauniin ruskeita, käännä reikäkauhalla. Nostele kypsyneet munkit talouspaperille valumaan. Sokeroi molemmin puolin.





lauantai 10. huhtikuuta 2021

Pääsiäiskuppikakut

Pääsiäisenä meillä herkuteltiin ihan super mehevillä ja herkullisilla Banaanikuppikakuilla. Banaani tekee muffinseista ihanan pehmeitä ja sopivan kosteita. Sitruunainen kuorrute on ihanan raikas. Voit käyttää sitruunatuorejuuston sijaan myös maustamatonta tuorejuustoa. Tämän helpon ohjeen löysin Arlan sivustolta.

 





" Kun tulee pääsiäinen,
niin silloin alkaa kevät. 
Valo taas pitkän talven voittaa" 







PÄÄSIÄISKUPPIKAKUT

12 kpl

3 1/2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl ruokasoodaa
1/2 tl suolaa
3 isoa banaania soseena
75 g voita sulatettuna
1 kananmuna
1 3/4 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
KUORRUTE
125 g voita
200 g sitruunatuorejuustoa
1 1/2 rkl vaniljasokeria
1 pkt (a' 500 g) tomusokeria
keltaista elintarvikeväriä
KORISTELU
pieniä suklaamunia




Sekoita kuivat aineet keskenään, paitsi sokeri. Sekoita sokeri, bamaamisose, kananmuna ja sulatettu voi kulhossa ja kaada kuivat ainekset joukkoon hyvin sekoittaen. Täytä paperiset muffivuoat muffinipellillä ja paista 25-35 minuuttia 175 asteisessa uunissa.

Anna muffinien jäähtyä hyvin ennen koristelua.  Valmista sitten kuorrute. Sekoita huoneenlämpöiset voi ja tuorejuusto pehmeäksi. Lisää vaniljasokeri ja tomusokeri pienissä erissä hyvin sekoittaen. Värjää seos sopivan keltaiseksi. Itse jätin vaalenkeltaiseksi. Pursota kreemi muffinien päälle ja koristele pienillä suklaamunilla.