perjantai 16. heinäkuuta 2021

Pikaviinerit mansikoilla

Heinäkuun puoltaväliä mennään jo kovaa vauhtia ja hellettä on riittänyt niin kovasti etten kauheesti ole uusia ruokia tai leipomuksia testaillut. Keittiössä en ole siis aikaa paljoa viettänyt vaan ollaann menty helpoimman kautta, grillattu ja keitetty uusia perunoita tai leivottu helppoja ja kesäisiä Pikaviinereitä. Jos et bongannut ohjetta instastorystani, niin löydät sen nyt täältä blogistakin. Herkullisia hetkiä!








PIKAVIINERIT

10 kpl



1 pkt (a' 500 g) voitaikinalevyjä
1 prk Valion vaniljakreemia
VOITELUUN
1 kananmuna
KORISTELUUN
mansikoita
tomusokeria



Sulata voitaikinalevyt paketin mukaan. Puolita levyt ja viillä veitsellä kehykset noin 5 mm reunasta. Levitä vaniljakreemi kehyksen keskelle tasaisesti ja voitele kehyksen reunat kananmunalla. Paista viinereitä  225 asteessa noin 15 minuuttia. Koristele hieman jäähtyneet viinerit mansikkaviipaleilla ja sihtaa päälle vielä tomusokeria. 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti