tiistai 13. kesäkuuta 2017

Texmex-salaattia

Lauantai iltana aurinko ja lämpö helli meitä sen verran ihanasti että päästiin jälleen kerran terassille syömään. Iltapalana perheelle tein Texmex-salaattia jota nautimme grillissä paistettujen leipien kanssa. Flatbread eli litteän leivän ohje löytyy täältä. Salaatti koostui texmex tyyliin maustetusta jauhelihasta, rapeasta salaatista, kirsikkatomaateista, kurkusta, avokadosta, kesäsipulinvarsista sekä maissilastuista.









TEXMEX-SALAATTI
4 annosta

1 pss jääsalaattia
1 pkt kirsikkatomaatteja
1/2 tuore kurkku
1 avokado
400 g jauhelihaa
sipulia
valkosipulia
taco-maustekastiketta 
savuparikaa
mustapippuria
suolaa
grillimaustetta
ripaus sokeria
tai korvaa mausteet valmiilla taco-mausteseos pussilla
maissilastuja
kesäsipuleita
LISÄKSI
guagamolea
juustodippikastiketta



Ruskista jauheliha. Silppua sipulit ja lisää jauhelihan joukkoon. Lisää mausteet ja taco-kastike. Maista.

Anna kastikkeen hautua sen aikaa kun esivalmistelet kasvikset eli huuhdo, suikaloi ja palastele. Revi salaatti. Laita salaatti alinmaiseksi ja lisää muut kasviset päälle. Ripottele lämmin jauheliha nokareina salaatin joukkoon. Viimeistele salaatti maissilastuilla ja kesäsipulin viipaleilla.

Tarjoa salaatti guagamolen ja lämpimän juustodippikastikkeen kanssa esim.Flatbreadin päältä.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti