sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Sillrörä eli silli-lisuke

Tässä loistava ohje juhannuspöytään. Sillrörä eli silli-lisuke sopii niin ruisleivän, saaristolaisleivän kuin uusienperunoiden kanssa nautittavaksi. Se on helppo valmistaa, tarvitset vain silliä, smetanaa, munahakkelusta ja sipulisilppua.









SILLRÖRA ELI SILLI-LISUKE
4 annosta

1/2 prk (a' 240g/120g) Abban Ranskalaista sipulisilliä tai 2 sillifilettä
2 kovaksi keitettyä kananmunaa
1 dl smetanaa
ruohosipulia
tilliä
1 rkl murskattua kovaaleipää
1 rkl kapriksia

Silppua sillipalat ja kananmunat. Sekoita joukkoon smetana, silputut yrtit ja kovanleivän murska sekä kaprikset (jos käytät kokonaisia kapriksia niin silppua ne). Anna makujen tasaantua hetki. Tarjoa uusien perunoiden, ruisleivän tai saaristolaisleivän kanssa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti