perjantai 14. lokakuuta 2016

Turkoosi syntymäpäiväkortti

Tämä kortti on jo muutaman vuoden takaa. Omasta mielestä ehkä omannäköisin kortti, jota olen vuosien aikana tehnyt. Ilokseni kortin saaja lähetti kuvan kortistaan minulle, joten sain tehdä tämän postauksen. Korttienteon alkutaipaleella ei aina tullut kuvattua saatika nimmaria laitettua korttiin...mutta onneksi olen viisastunut ja vanhentunut, ja nykyään kaikki kortit tulee dokumentoitua ja signeerattua.

Olen aina tykännyt  taitella paperista kolmiulotteisia kuvia kortteihin. Ja usein korteissani onkin ideana taiteltu kukka. Niin myös tässä kortissa. Kukassa on aika simppeli taittelu, mutta ihana kuviopaperi/tapetin pala saa kukan elävämmän näköiseksi.TURKOOSI SYNTYMÄPÄIVÄKORTTI

Tähän korttiin tarvitset valkoista ja harmaata kartonkia. Hopeista kiiltopaperia, tussin ja tapettipalan tai kuviopaperia kukiksi sekä liimaa.

Leikkaa paperista tulppaanin mallinen pala. Taita se kuvan mukaan. Piirrä koukeroinen oksa paperille ja liimaa kukat siihen. Liimaa harmaan kartongin taakse vielä hopea kiiltopaperi ja liimaa koko komeus valkoiselle korttipohjalle.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti