tiistai 23. kesäkuuta 2015

2 x Halloum-juusto

Tässä kaksi helppoa ja nopeaa Halloum-juusto herkkua kesään...grilli kuumaksi ja ruuanlaittoon. Voit valmistaa myös ruokaisan salaatin halloumista, ohjeeen löydät täältä.



Grillattu halloum-vesimeloonisalaatti

1 pkt (250 g) Halloum-juustoa
 noin 600 g vesimelonia
(1 ruukku basilikaa)
ripaus mustapippuria
Balsami-kastiketta
LISÄKSI
Grillihärkää tai muuta pihvilihaa
keitettyä Parsaa

Viipaloi halloumi noin 1 cm:n paksuiksi viipaleiksi. Leikkaa meloni kolmioiksi. Grillaa juustoviipaleet raidallisiksi kuumalla parilalla, grillaa myös moloniviipaleet nopeasti, jotta saat melooniinkin kauniit grilliraidat. Kypsennä pihvit kaveriksi.


                                                                       **********




 


Makkara-halloum varras


Erilaisia grillimakkaroita esim. choritzoa tai HK Kabanossi Txistorraa ja halloumia vartaaseen...grillaus ja kaveriksi pasta-tomaattisalaattia. Salaattiin tarvitset 3 dl keittämätöntä pastaa, 4 aurinkokuivattua tomaattia öljyssä, 200 g kirsikkatomaatteja, 1 dl oliiveja ja ruukkusalaattia &  itsetehty marinointi kastike. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta. Valuta myös aurinkokuivatuista tomaateista öljy ja leikkaa ne pieneksi silpuksi. Puolita kirsikkatomaatit. Sekoita kulhossa marinointi kastike. 3 rkl aurinkokuivattujen tomaattejen öljyä, 2 rkl valkoviinietikkaa, 1 tl sinappia, 1 rkl sokeria, 1 valkosipulin kynsi murskattuna, 1/2 tl mustapippuria myllystä. Kaada kastike pastan joukkoon ja lisää oliivit sekä aurinkokuivatut tomaatit. Anna maustua jääkaapissa parisen tuntia. Lisää ennen tarjoilua kirsikkatomaatit ja ruukkusalaatti.






 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti