lauantai 28. helmikuuta 2015

Täytetty zucchini

Kesäkurpitsa eli zucchini on hyvää sellaisenaan, mutta parhaiten se sopii kypsennettäviin ruokiin. Yksi suosittu tapa nauttia kesäkurpitsaa, on täyttää se jauhelihalla ja/tai kasviksilla ja gratinoida uunissa...launtain lohturuokaa parhaimmillaan ;-)




Täytetty zucchini
1 annos

puolikas kesäkurpitsa
TÄYTE
puolikas sipuli silputtuna
100 g jauhelihaa
mustapippuria, savupaprikaa, chiliä, suolaa
keitettyä riisiä noin 1 -1 1/4 dl
paprikaa kuutioina

Paista sipuli ja jauheliha pannulla kypsäksi, mausta seos. Lisää joukkoon keitetty riisi ja kuutioitu paprika, sekoita täyte. Koverra lusikalla kesäkurpitsasta keskusta pois. Täytä jauheliha-riisi täytteellä ja kypsennä 200 asteessa noin 15 minuuttia.
 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti