Possua glaseerauskastikkeella
4 annosta
800 g porsaan ulkofilettä
2 rkl öljyä
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
Glaseerauskastike:
1 dl cola juomaa
1/2 dl ketsuppia
1/2 dl fariinisokeria
1 1/2 dk makeaa soijakastiketta
2 raastettua valkosipulin kynttä
1/2 tl sampal oelek -chilitahnaa
Leikkaa file pituussuunnassa kolmeen osaan, Sivele pinnalle öljyä ja mausta. Mittaa glaseerauskastikkeen ainekset kattilaan ja kiehauta ne.
Grillaa lisa kypsäksi 3-4 minuuttia molemmin puolin. Sivele glaseerauskastiketta lihan pinnoille. Nosta lihat uunivuokaan ja anna vetäytyä folion alla hetki ja leikkaa viipaleiksi.
Rucola-perunasalaatti
6 annosta
n.1 kg kiinteitä perunoita
1 sitruunan raastettu kuori
1 1/2 rkl kapriksia
25 g rucolaa
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl sitruunanmehua
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
Keitä perunat kuorineen edellispäivänä. Kuori ja paloittele perunat. Raasta joukkoon pestyn sitruunan kuori. Lisää kaprikset, hienonnettu rucola, öljy ja sitruunanmehu. Mausta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti