sunnuntai 25. elokuuta 2019

Tomaattinen Katkarapu-kookoskeitto

Tämä lempeän tulinen tomaattinen Katkarapu-kookoskeitto maistuu loppukesän auringolta ja elokuun illoilta. Se on juuri sopiva tarjottava vaikka alkukeitoksi rapujuhliin tai ruokaisa keitto pääruuaksi. Resepti on julkaistu blogissa jo viisi vuotta sitten mutta keitto on niin ihanaa ja todella helppo valmistaa, joten ajattelin jakaa ohjeen uudestaan ❤️







KATKARAPU-KOOKOSKEITTO
4 hengelle

1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
2 tl paprikajauhetta
1 rkl öljyä
3 (300 g) tomaattia
1 tlk (a' 400 g) tomaattimurskaa
2 rkl makeaa chilikastiketta
Suolaa, mustapippuria
1 tlk (400 g) kookosmaitoa
1 pss (250 g) pakastekatkarapuja

Kuori ja silppua sipulit. Kuullota niitä öljyssä ja lisää paprikajauhe. Pienistele tomaatit ja lisää kattilaan tomaattimurskan kanssa. Keitä 5-10 minuuttia hiljaisella lämmöllä kannen alla. Lisää makea chilikastike. VINKKI! Jos haluat tulisempaa voit lisätä kastiketta maun mukaan enemmänkin. Kaada sitten kookosmaito joukkoon ja ripottele suola ja pippuri. Kuumenna keitto. Lisää sulatetut katkaravut kuumaan keittoon ja kuumenna vielä mutta älä keitä, jotteivat katkaravut sitkisty. Nauti Tomaattinen Katkarapu-kookoskeitto hyvän leivän kanssa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti