sunnuntai 25. helmikuuta 2018

Appelsiiniposset





Kermainen posse on helppo ja suussa sulava jälkiruoka. Appelsiini tuo siihen raikkautta ja suklaarouhe viimeistelee makean herkun.  Appelsiiniposseseos jaetaan heti tarjoiluastioihin ja annetaan jähmettyä kylmässä vähintään neljä tuntia ennen tarjoilua. Ihana silkkisen pehmeä Appelsiiniposse on oivallinen tarjottava vaikka pääsiäispöytään jälkiruuaksi.










APPELSIINIPOSSET
6 kpl

1 appelsiini
5 dl kuohukermaa
1 dl sokeria
1/2 dl appelsiinin mehua
KORISTEEKSI
appelsiiniviipaleita
suklaarouhetta

Pese appelsiini hyvin, raasta kuori ja purista mehu. Lisää kerma ja sokeri kattilaan. Keitä 5 minuuttia koko ajan sekoittaen. Nosta kattila pois levyltä, lisää 1/2 dl appelsiinimehua sekä kuoriraaste. Jaa seos pieniin laseishin. Anna jähmettyä kylmässä vähintään 4 tuntia. Koriste appelsiinilla ja suklaarouheella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti