lauantai 10. helmikuuta 2018

Autosynttärikortti

Autosynttärikortin idea syntyi kun näin Pinterestissä rekisterikilven jossa oli sankarin nimi ja ikä... sehän sopisi pienelle "automiehelle" paremmin kuin mikään muu...synttärikortti jossa olisi henkilökohtainen rekisterikilpi.


AUTOSYNTTÄRIKORTTI

Tarvitset tähän korttiin punaista, mustaa, harmaata ja valkoista kartonkia, hopeansävyistä- ja punapilkullista kuviopaperia, hopealankaa, liimaa, valkoista liitua ja mustaa tussia.

Leikkaa ensin valkoinen korttipohja ja siihen sopiva autotie mustasta kartongista. Leikkaa sitten punaisesta kartongista auto kuvan mukaan ja siihen sopivat renkaat harmaasta kartongista. Leikkaa ilmapallo punapilkullisesta kuviopaperista ja kiinnitä siihen hopealangan pätkä. Liimaa sitten tie korttipohjaan ja sen jälkeen ilmapallo. Kun liimaat auton, ujuta samalla ilmapallon hopealanka auton alle. Leikkaa hopeansävyisestä kuviopaperista valot ja liimaa ne autoon. Leikkaa valkoisesta kartongista rekisterikilpi ja kirjoita siihen sankarin etunimen ja sukunimen alkukirjaimet sekä ikävuosi, liimaa valmis rekisterikilpi sitten autoon. Viimeistele kortti piirtämällä siihen valkoisella liidulla tien poikkiviivat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti