Halloweenfudge syntyi, kun herkkuhammasta alkoi kolottaa. Ohje on muokattu Rocky Road -ohjeesta.
HALLOWEENFUDGE
noin 20x15 cm vuoka
400 g maitosuklaata
1 prk keittämätöntä kondensoituamaitoa
70 g diggestivekeksimurua
35 g lakritsia
35 g minivaahtokarkkeja
KORISTELU
nonparelleja
turkinpippurirouhetta
minivaahtokarkkeja
Paloittele lakritsit ja murustele diggestivekeksit. Sulata paloiteltu suklaa yhdessä kondensoidunmaidon kanssa vesihauteessa. Lisää keksimuru ja lakritsit joukkoon. Sekoita lopuksi nopeasti vaahtokarkit jotteivat ne sula. Kaada fudge leivinpaperilla vuorattuun vuokaan ja levitä tasaisesti. Koristele nopeasti nonparelleilla ja turkinpippurirouheella. Painele muutama vaahtokarkki myös koristeeksi. Jäähdytä ja säilytä jääkaapissa. Palastele pieniksi suupaloiksi. VINKKI! Itse tein fudgen noin 20x15 cm vuokaan, jos haluat ohuemman/matalamman fudgen, voit tehdä sen isompaan vuokaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti