Hyydytetty Mango-vaniljarahkakakku on tehty samalla ohjeella kuin heinäkuinen Mansikka-vaniljarahka kakkukin, nyt koristeena oli mansikoiden tilalla Mango-kiille.
Hyydytetty Mango-vaniljarahka kakku
Katso ohje täältä
KIILLE
5 dl mangososetta, esim.Bonne
1 1/2 dl hyytelosokeria
Valmista Mangokakku kuten mansikkakakkukin mutta koristele kakku kiilteellä. Kiehauta mangosose kattilassa ja lisää joukkoon hyytelösokeri sekoittaen. Anna kiehua hiljalleen, kunnes liemi on kirkastunut. Jäähdytä hetki. Itsellä hyytelösokeria ei ollut riittävästi joten lisäsin vielä 1 tl liivatejauhetta varmistaakseni että kiille varmasti hyytyy. Sekoita hyvin. Valuta mangokiille kakun pinnalle lähellä kakun pintaa. Anna hyytyä jääkaapissa. Koristele haluamallasi tavalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti