lauantai 1. marraskuuta 2014

Avokadoa alkusalaatiksi

Pyhäinpäivänä lounaalle valmistin alkuruuaksi avokadosta, cataloupemelonista, viinirypäleistä ja leipäjuustosta salaatin. Tarjosin ne avokadon puolikkaista.

Olin ostanut pussillisen avokadoja ja tietysti pitäisi löytää myös  idea niiden valmistamiseen alkupalaksi...omista aarrekätköistä ei sitä löytynyt eikä oikein muiden blogeistakaan...sillä kaikissa resepteissä joita löysin oli lähestulkoon aina katkarapuja...halusin jotain muuta. Sitten näin kuvan salaatista, jossa oli persikkaa..no, sitä ei jääkaapista löytynyt mutta melonia löytyi ja löytyi myös leipäjuustoa...eipä muuta kuin testaamaan.


Käytin salaattiin 2 avokadoa, jotka palastelin suupaloiksi, maustoin suolalla ja sitruunamehulla etteivät ne mustuisi. Kuutioin palan cataloupemelonia ja palan leipäjuustoa. Lisäsin joukkoon muutaman puolitetun viinirypäleen. Kokosin salaatin avocadon puolikkaisiin. Ja hyvää tuli. Tarjolla ei ollut edes salaatinkastiketta mutta jokin kirpeähkö kastike varmasti sopisi lisukkeeksi. Tätä teen toistekkin.

Pääruokana nautimme Kurpitsa-chili-salviarisottoa  ja paistetttua lohta. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti