maanantai 18. elokuuta 2014

Mustikkainen juustokakku purkissa

Viikonloppuna piti mennä poimimaan vadelmia marjatilalta, muttei niitä ollutkaan kuivan kesän ja tilauksien vuoksi, joten saimme saaliiksi pensasmustikoita, ei hullumpaa sekään...


Juustokakku purkissa
6 henk.

1-1 1/2 keksiä/purkki
3 dl kermaa
1 prk (a' 250 g) rahkaa
1 dl hyytelösokeria
n.4 dl Mustikoita

Mustikkainen juustokakku on helppo valmistaa. Tarvitset lasipurkkeja joihin laitat pohjalle lempi keksisi muruja (esim.dominoja tai diggestive). Vatkaa 2 dl kermaa vaahdoksi. Lisää rahka. Mittaa hyytelösokeri ja loppu (1 dl) vispikerma kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin minuutti. Kaada kerma-sokeriseos ohuena nauhana kermarahkan joukkoon koko ajan vatkaten. Ripottele mustikat kermarahkan pinnalle ja painele osa syvälle. Anna hyytyä 1 tunti.

                                                 Koristeeksi voit laittaa myös mustikkasuklaata ♡                                         

 
Saimme mustikkareissullamme ihailla myös kauniista maisemista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti