Juustokakku purkissa
6 henk.
1-1 1/2 keksiä/purkki
3 dl kermaa
1 prk (a' 250 g) rahkaa
1 dl hyytelösokeria
n.4 dl Mustikoita
Mustikkainen juustokakku on helppo valmistaa. Tarvitset lasipurkkeja joihin laitat pohjalle lempi keksisi muruja (esim.dominoja tai diggestive). Vatkaa 2 dl kermaa vaahdoksi. Lisää rahka. Mittaa hyytelösokeri ja loppu (1 dl) vispikerma kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin minuutti. Kaada kerma-sokeriseos ohuena nauhana kermarahkan joukkoon koko ajan vatkaten. Ripottele mustikat kermarahkan pinnalle ja painele osa syvälle. Anna hyytyä 1 tunti.
Koristeeksi voit laittaa myös mustikkasuklaata ♡ |
Saimme mustikkareissullamme ihailla myös kauniista maisemista. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti