torstai 9. heinäkuuta 2020

Kesäkurpitsa-halloumipihvit

Tänään tuli tehtyä lounaaksi superhyviä Kesäkurpitsa-halloumipihvejä. Lisukkeesi tarjosin eilen keittettyjä uusiaperunoita, jotka grillasin varrastikuissa ja kastikkeeksi tein turkkilaisesta jogurtista, limenkuoriraasteesta ja -mehusta kastikkeen jonka maustoin suolalla, mustapippurilla
 ja nokareella hunajaa. 




Netistä löytyy monenmoisia ohjeita Kesäkurpitsa-halloumipihveihin mutta itse ajattelin tehdä tälläiset helpoista helpoimmat, näihin tarvitset vain kesäkurpitsaraastetta, halloumiraastetta ja kananmunan. Sekoita ainekset keskenään ja paistat ohukaispannulla.









KESÄKURPITSA-HALLOUMIPIHVIT
12 kpl

300-400 g kesäkurpitsaa
200 g halloumijuustoa
1 kananmuna
oliiviöljyä paistamiseen


Raasta kesäkurpitsa ja purista raasteesta ylimääräinen neste. Raasta halloumijuusto. Sekoita raasteet kulhossa kananmunan kanssa. Paista ohukaispannulla öljyssä miedolla lämmöllä pieniä pihvejä. Anna pihvien ruskistua molemmin puolin. Tarjoile limejogurttikastikkeen kanssa.




LIME-JOGURTTIKASTIKE

2 dl turkkilaistajogurttia
1 limen kuori ja mehu
ripaus suolaa ja mustapippuria
hunajaa

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja anna maustua hetki ennen tarjoilua.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti