Pakkaspäivät houkuttelevat ulkoilemaan ja mikäs maistuukaan ulkoilun jälkeen paremmin kuin kuuma ja höyryävä keitto.
Tämä helppo ja maukas jauhelihakeitto valmistetaan broilerinjauhelihasta ja tuorejuustosta. Keitto maistui meillä koko perheelle.
BROILERIJAUHELIHAKEITTO
6 annosta
12 dl vettä
800 g perunoita
2 porkkanaa
300 g yhteensä
pala lanttua, pala selleria ja pala palsternakkaa
2 kanaliemikuutiota
1 pkt (a'400 g) Broilerin jauhelihaa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rs (200 g) aurinkokuivattutomaatti tuorejuustoa
1 dl persilijaa
ripaus mustapippuria
Kuumenna vesi kattilassa. Pese, kuori ja paloittele perunat. Kuutioi keittojuurekset pieniksi kuutioiksi. Lisää kaikki juurekset kiehuvaan veteen sekä kanaliemikuutiot. Keitä noin 15 minuuttia tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.
Ruskista jauheliha pannulla. Lisää sipulit ja valkosipulit kuullottumaan ja mausta suolalla 1 tl. Lisää jauhelihaseos sekä tuorejuusto keittoon ja kuumenna. Ripottele pinnalle persiljaa ja mausta halutessasi mustapippurilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti