perjantai 13. huhtikuuta 2018

Ananas-broileri-pastasalaatti

Ananas-broileri-pastasalaatti on ruokaisa salaatti, jolla nälkä pysyy loitolla. Nauti lounaalla tai lisukesalaattina. Ananas tuo mukavaa makeutta ja paprika rapsakkaa rapeutta salaattiin. Ihana curry-paprika-majoneesikastike on tämän salaatin salaisuus. Todella maistuva salaatti tarjottavaksi vaikka kevään ja kesän juhlien noutopöytään.







ANANAS-BROILERI-PASTASALAATTI
6-8 annosta

300 g keittämätöntä Tricolori simpukkapastaa
300 g maustamattomia broilerinsuikaleita
2 tlk a' 227/140 g ananaspaloja
1 punainen paprika
1 tlk maissia
1/2 pkt kirsikkatomaatteja
(1 tlk  a' 425/225 g mangoa)
KASTIKE
200 g majoneesia
1 prk kermaviiliä
1 1/2 tl paprikajauhetta
1 1/2 tl currya

Paista broilerinsuikaleet ja mausta mielesi mukaan. Jäähdytä ja leikkaa pieniksi paloiksi. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan väljässä vedessä, valuta hyvin ja jäähdytä.

Pilko salaattiainekset kuutioiksi, myös ananaspalat pieniksi paloiksi. Sekoita keskenään kaikki ainekset. Valmista kastike ja lisää se salaattiainesten joukkoon. Maista. (Mausta tarvittaessa vielä ripauksella suolaa) Lisää halutessasi yrttejä. Anna salaatin maustua vähintään pari tuntia jääkaapissa ennen tarjoilua. VINKKI! Jos haluat salaatista todella hedelmäisen lisää salaattiin vielä säilykemangoa kuutioina.





1 kommentti:

  1. No nyt on taas niin herkullisen oloinen ohje, et kokeiluun menee :) Miehän saan suoraan täältä siun sivuilta meijän kesän rippijuhliin tarjoilut... ��
    -Sari

    VastaaPoista