maanantai 1. toukokuuta 2017

Vappubrunssilla Parsafritattaa

Aurinkoista Toukokuuta... tänään vappubrunsilla tarjolla oli rapeita Avokadotoasteja, joiden täytteessä oli vuohenjuuston sijasta mozzarellaa, Parsafritattaa eli uunimunakasta, eilenillalta jääneitä antipastovartaita, mansikoita ja hedelmiä, munkkeja, fasupaloja, kahvia, tuoremehua ja kuoharia 🍸








VAPPUBRUNSSI

**
Antipastovartaat
Parsafritatta
Mansikat
Viinirypäleet, ananas
Kuohuviini, Tuoremehu, Kahvi

**













PARSAFRITATTA
8 annosta

200 g parsaa
6 kananmunaa
50 g cheddarjuustoraastetta
2 dl ruokakermaa
1 dl maitoa
4 kevätsipulinvartta
1/2 ruukkua basilikaa
ripaus suolaa ja pippuria



Huuhtele parsat ja taita varren alaosa pois. Vinkki! Puumainen osa napsahtaa oikeasta kohdasta. Höyrytä parsat nopeasti noin 1–4 minuuttia koosta riippuen. Jäähdytä heti kylmässä vedessä.

Riko munat kulhoon ja sekoita joukkoon juustoraaste, kerma, maito, hienonnetut kevätsipulit ja
basilika sekä mausteet.

Vuoraa halkaisijaltaan 24 cm:n irtopohjavuoka leivinpaperilla. Asettele parsat lomittain kakkuvuoan
pohjalle ja kaada munaseos päälle. Kypsennä munakasta 175 asteessa uunin keskiosassa noin 30
minuuttia tai kunnes seos on täysin hyytynyt. Vinkki! Saat munakkaan pintaan kauniin värin, kun pidät munakasta hetken kuumien grillivastusten alla.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti