sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Grilliherkkuja

Viikonloppuna grillattiin, eikä ollut edes eka kerta tänä vuonna...grillissä on helppo valmistaa koko ateria kunhan valmistelee kaiken tarvittavan etukäteen. Tällä kertää mies grillasi possunkasleria jonka olin marinoinut tällä ohjeella, vaihdoin vain mehun cokikseen. Kyytipojaksi valmistin täytettyjä tomaatteja sekä herkkusieniä. Piste iin päälle oli vielä grillatut parsat sitruunamehulla ja sinihomejuustomuruilla.




Täytetyt tomaatit
4 henk.

4 isoa tomaattia
puoli pkt Koskenlaskija sulatejuustoa
ruohosipulia

Leikkaa tomaateista lakit ja koverra sisälmykset pois, muista leikata myös pohjasta pieni pala pois jotta tomaatit pysyvät pystyssä. Murustele sulatejuusto ja lisää se tomaattien sisälle. Ripottele päälle ruohosipulia. Laita kannet päälle ja grillaa kypsiksi.





Täytetyt herkkusienet
4 henk.

4 isoa herkkusientä
sipulia
fetajuustoa, tuorejuustoa tai sulatejuustoa
4 viipaletta pekonia


Irroita sienistä lakit irti. Hienonna ne sekä sipulit. Paista sipuleita hetki voinokareessa paistinpannulla. Lisää joukkoon hienonnetut sientem jalat ja juusto. Sekoita hyvin ja täytä sienet. Kiepauta sienien ympärille pekoni viipaleet ja grillaa kypsiksi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti