sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Halloumisalaatti


Halloumisalaatti on helppo ja nopea valmistaa..juuri sopivaa juhannusruokaa..nauttia sellaisenaan tai vaikka grilliruuan kaverina. Meillä tarjolla salaatin kanssa oli possunfile pihvejä. Ja salaatti vei kielen mennessään..

Halloumisalaatti
6 henk.

100 g jäävuorisalaattia
50 g rucolaa
500 g uusia perunoita keitettynä
250 g minitomaatteja
250 g melonia
1 ruukku ruohosipulia
1 rkl oliiviöljyä
1/2 rkl balsamietikkaa
mustapippuria myllystä
250 g halloumijuustoa

Revi jääsalaatti ja rucola laakealle vadille. Paista perunoita hetki paistinpannulla. Lado salaatin päälle perunat, tomaatit ja kuutioitu meloni. Silppua pinnalle ruohosipuli. Mausta salaatti oliiviöljyllä, balsamietikalla ja mustapippurilla. Paista halloumiin kaunis väri pannulla tai grillissä ja nosta se salaattiin päällimmäiseksi.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti