Lauantainherkkua
Munakoisogratiini
6 hengelle
2 munakoisoa
1 rkl suolaa
Paistamiseen:
öljyä
Huuhtele munakoisot ja poista kuorimaveitsellä osa kuorista. Viipaloi munakoisot pitkittäin noin 1/2 cm viipaleiksi. Levitä viipaleet leikkuulaudalle ja ripottele pinnalle suola. Laita päälle puhdas leivinliina (joka imee nesteen) ja "itketä" munakoisot eli anna seistä n.20 min. Paista viipaleisiin paistinpanuulla öljyssä kaunis väri.
Kastike:
1 dl maitoa
1 prk (250g) mascarponejuustoa
1 dl juustoraastetta
Lisäksi:
1 prk (400ml) tomaatti-pastakastiketta
Sekoita kulhossa keskenään kaikki kastikeaineet. Nostele vuokaan kerroksittain juustoseosta, munakoisoa ja tomaattikastiketta. Jätä tomaattikastiketta myös pinnalle. Paista vuokaa 200 asteessa n.40 min.
Munakoisogratiini
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti