maanantai 20. tammikuuta 2014

Synttärikakku

Tänään tuli vuosia täyteen..synttärikakuksi tein suklaakakkua joka olisi ollut Red Velvet-kakku jos kaapista olisi löytynyt punaista karkkiväriä, mutta kun ei löytynyt...kakusta tuli vähän parempi suklaakakku ♥♥


Rasva ja sokeri vatkataan, joukkoon lisätään kananmunat yksitellen. Kuivat aineet ja piimä sekoitetaan vuorotellen taikinaan. Sekaan lorautetaan myös tilkka valkoviinietikkaa. Taikina paistetaan korppujauhotetussa tasapohjaisessa vuoassa n.40-50 min 200 asteessa. Kuorrutetaan voi-tuorejuusto-tomusokeri kuorrutteella. Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä. Säilytetään viileässä.
Nautitaan hyvässä seurassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti