maanantai 20. marraskuuta 2017

Lila syntymäpäiväkortti

Tällä kortilla perheemme muisti tärkeää läheistä syntymäpäiväsankaria marraskuussa. Väritys on hempeä mutta juhlava, joka saa sopivasti särmää mustista yksityiskohdista.  Omasta mielestä oikein onnistunut 70 v. -kortti naiselle 💜
LILA SYNTYMÄPÄIVÄKORTTI

Korttiin tarvitset valkoista, lilaa ja mustaa kartonkia, vaaleanpunaista kopiopaperia, tummanlilan ja vaaleanlilan väristä kuviopaperia, calligraphy-tussin, 2x huopakukka, paperiliimaa, kuumaliimaa ja paperileikkurin.

Leikkaa valkoinen korttipohja. Leikkaa sen jälkeen hieman pienempi musta pohja ja siihen sopiva muutaman millin pienempi tummanlilan värinen pohja. Liima osat toisiinsa. Leikkaa sitten toinen musta pohja, johon leikkaat hieman pienemmän vaaleanliilan pohjan. Liimaa osat toisiinsa.

Leikkaa seuraavaksi pyöreät palat esim.juomalasia apuna käyttäen. Ensin musta ja sitten hieman pienempi valkoinen pohja. Liimaa osat mallin mukaan. Leikkaa lopuksi lilasta kartongista suikale ja liimaa se keskelle korttipohjaa. Tee sitten paperineilikat seuraavan ohjeen mukaan. Viimeistele kortti kuumaliimaamalla neilikat ja huopakukat. Kirjoita onnitteluteksti valkoiselle kartongille. Leikkaa mustasta kartongista kehykset tekstille ja liimaa ne kortin oikeaan reunaan kuvan mukaan.
Tarvitset korttiin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti