keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Luukku 2: Vuohenjuusto-päärynä neliöt

Nämä suussasulavat herkut valmistuvat nopeasti vaikka (yllätys)vieraille ja ovat oivallista tarjottavaa glögikutsuilla. Tätä herkkua olen valmistanut jo useaan otteeseen tänä syksynä, sillä päärynä ja vuohenjuusto ovat loistava makupari.




Luukku 2: Vuohenjuusto-päärynä neliöt


1 pkt (500 g) lehtitaikinaa
200 g vuohenmaitojuustoa
2 päärynää
½ dl pinjansiemeniä
roseepippuria
kananmuna voiteluun



Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaisesti. Leikkaa taikinalevyt neliöiksi. Huuhdo päärynät ja viipaloi ne. Viipaloi myös vuohenmaitojuusto.
Painele taikinaneliöiden keskelle vuorotellen päärynä- ja juustoviipaleita. Ripottele päälle pinjansiemeniä ja roseepippuria. Voitele neliöt kananmunalla ja paista niitä uunin keskiritilätasolla 225 asteessa 10–15 minuuttia.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti