Eilen tein aivan ihanaa gluteenitonta Suppilovahverokeittoa syntymäpäiväjuhliini. Keittelin keittoa reilut kolme litraa 12 hengelle, koska keitto tarjottiin alkukeittona, sitä olisi riittänyt vähempikin määrä. Keitto on yksinkertaisen helppo valmistaa. Käytin itsekeräämiäni sieniä jotka olin pakastanut. Hienonsin sienet jäisinä ja haihduttelin niistä nestettä paistinpannulla, joukkoon lisäsin sipulia ja voita. Kattilaan laitoin vettä ja gluteenittomia liemikuutiota. Lisäsin joukkoon sienet, koskenlaskija juustoa ja ripauksen valkopippuria. Keittelin keittoa puolisen tuntia ja lopuksi suurustin keiton Maizenalla. Sitten vielä ruokakermaa joukkoon hieman pehmentämään makua. Ja siinä se, keitto oli valmis syötäväksi.
SUPPILOVAHVEROKEITTO
gluteeniton/ reilu 3 l