Katkarapu-kookoskeitto
4 henkilölle
- 1 ps (350 g) pieniä pakste katkarapuja
- 1 iso sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 3 (n. 300 g) kiinteää tomaattia
- 1 rkl öljyä
- 2 tl paprikajauhetta
- 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
- 1 prk kookosmaitoa
- 1 rkl makeaa chilikastiketta (itse laitan reilummin ts.maun mukaan)
- 1/4 tl suolaa
- mustapippuria rouhittuna
- Sulata ja valuta katkaravut. Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuutioi tomaatit. Kuumenna öljy paistokasarissa ja kuullota siinä sipulisilput. Sekoita joukkoon paprikajauhe. Lisää tomaattikuutiot ja tomaattimurska. Hauduta kannen alla viisi minuuttia.
- Kaada joukkoon kookosmaito. Mausta chilikastikkeella, suolalla ja pippurilla. Lisää katkaravut ja kuumenna. Älä keitä etteivät katkaravut sitkisty. Koristele yrteillä ja nauti hyvän valkoviinin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti