torstai 16. lokakuuta 2014

Katkarapu-kookoskeitto

Katkarapu-kookoskeitto valmistuu helposti ja nopeasti. Tomaatit ja kookosmaidon pehmeys toimivat keskenään... lempeää ja tulista mutta ah, niin herkullista!



Katkarapu-kookoskeitto
4 henkilölle
1 ps (350 g) pieniä pakste katkarapuja 
1 iso sipuli
2 valkosipulinkynttä
3 (n. 300 g) kiinteää tomaattia
1 rkl öljyä
2 tl paprikajauhetta
1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
1 prk kookosmaitoa
1 rkl makeaa chilikastiketta (itse laitan reilummin ts.maun mukaan)
1/4 tl suolaa
mustapippuria rouhittuna 
 
Sulata ja valuta katkaravut. Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuutioi tomaatit. Kuumenna öljy paistokasarissa ja kuullota siinä sipulisilput. Sekoita joukkoon paprikajauhe. Lisää tomaattikuutiot ja tomaattimurska. Hauduta kannen alla viisi minuuttia.
 
Kaada joukkoon kookosmaito. Mausta chilikastikkeella, suolalla ja pippurilla. Lisää katkaravut ja kuumenna. Älä keitä etteivät katkaravut sitkisty.  Koristele yrteillä ja nauti hyvän valkoviinin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti