Ihania herkutteluhetkiä 💙
MUSTIKKAPIIRAKKAJÄÄTELÖ
8 annosta
1 prk (397 g) kondensoitua maitoa
4 dl kuohukermaa
1 prk (150 g) ranskankermaa
1 tl kardemummaa
4 dl (200 g) mustikoita
100 g diggestivekeksejä
Vatkaa kondensoitumaito, kerma, rasnskankerma ja kardemumma sähkövatkaimella kuohkeaksi vaahdoksi. Jos käytät pakastemustikoita, sulata niitä hieman. Kääntele mustikat jäätelöseokseen.
Rouhi keksit. Kaada jäätelömassaa ja keksimuruja vuorotellen suorakaiteen muotoiseen leipävuokaan ja laita pakastimeen vähintään 6 tunniksi.
VINKKI! Jäätelöä ei tarvitse sekoittaa pakastuksen aikana. Jos jäätelö on ollut pakastimessa yön yli, ota se huoneenlämpöön pehmenemään 15 minuuttia ennen tarjoilua
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti