maanantai 18. toukokuuta 2015

Banoffee jälkkäri


Viikonloppuna grilliherkkujen jälkeen herkuteltiin Banoffee jälkkärillä, jonka tarjosin tällä kertaa laseista..aikas helppo ja ihanan makea lopetus...banaani & toffee yhdessä on vaan niin superhyvää...mutta jos haluaa tehdä Banoffee kakun kannattaa katsoa ohje täältä.


EDIT kuvat päivitetty 16.5.2020









BANOFFEE JÄLKKÄRI
4 annosta

3 banaania
2 dl vispikermaa
100g rahkaa
1 tl vaniljasokeria
2/3 purkkia karamellisoitua kondensoitua maitoa
6 Digestive-keksiä
KORISTEEKSI
diggestivemuruja, kaakaojauhetta 
tai mansikoita ja suklaarouhe


Vatkaa kerma, lisää rahka sekaan ja mausta vaniljasokerilla. Laita keksit pakastepussiin ja murskaa keksit esim.lihanuijalla tai kaulimella pieneksi.Leikkaa banaanit pieniksi kuutioiksi. Avaa karamellisoitu kondensoitumaito purkki ja sekoita sisältö tasaiseksi.

Ripottele lasin pohjalle keksimurua. Laita banaanikuutiot keksimurujen päälle. Levitä kinuski banaanien päälle. Lisää kerma-rahkavaahto kinuskin päälle. Aloita alusta eli seuraavaan kerrokseen ensin keksimurut, sitten banaani, kinuski ja kerma-rahka, koristele lopuksi keksimuruilla, kaakaojauheella tai mansikoilla ja suklaarouheella. Jäähdytä hetki jääkaapissa ja nauti.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti