Testasin myös uutta coleslaw ohjetta, josta tuli todella herkullista, luulempa että tulen tekemään sitä useamman kerran tänä kesänä, niin hyvää siitä tuli.
Fenkoli-coleslaw
300 g fenkolia
250 g kaalia
1-2 porkkana
1 rkl väkiviinaetikkaa
1/2 rkl sokeria
1 prk (200 g)Valio Crea crème fraîchea valkosipuli
Leikkaa puhdistettu fenkoli ja kaali ohuiksi suikaleiksi. Raasta porkkanat isolla raastinterällä.Sekoita etikka ja sokeri keskenään, kaada se kasvisten joukkoon. Anna maustua 5 - 10 min. Lisää crème fraîche.
Tarjoa grilliruoan lisuukkeena esim. Pulled porkin toastin kanssa tai hampurilaissämpylöiden välissä.
Marinoitu sipuli: Kuumenna 1/2 dl punaviinietikkaa, 2 rkl sokeria ja 1/2 tl suolaa kattilassa. Lisää ohueksi viipaloidut sipulit joukkoon, kiehauta. Lisää hieman jäähtyneeseen sipuliseokseen vielä 1/2 dl öljyä. Jäähdytä ja tarjoile.
-----------------------------------------------------------
Ruokapaikka Williamsissa 66 Routen varrella. Ollaan kohta menossa syömään kyseiseen paikkaan. |
Samaisen ruokapaikan ulkogrilli |
Pulled Pork toast, fries and coleslow...oli muuten mahtavan makuinen annos :) |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti