sunnuntai 11. marraskuuta 2018

Isänpäiväbrunssi 2018

Tänä vuonna vietimme Isänpäivää ensimmäistä kertaa (muistaakseni) kotosalla, sillä tapoihin on kuulunut vierailla aina minun ja mieheni isien luona onnittelemassa heitä...mutta tänä vuonna onnittelut ja vierailut hoidimme jo lauantaina.










Hyvää Isänpäivää kaikille Isille

💜






Isänpäivän aamupala vaihtui tänä vuonna brunssiin koska ei ollut kiire mihinkään. Esikoinen leipoi ihanan kahden värin Browniekakun jonka hän koristeli tuoreilla mansikoilla ja mustikoilla. Perinteisiin on kuulunut jo monena vuonna baageleiden leipominen isänpäiväksi ja niin tänäkin vuonna. Baagelit sai täyttää maustamattomalla tuorejuustolla, erilaisilla antipastoleikkeleillä, juustolla, paprikalla, suolakurkulla ja salaatinlehdillä. Lisäksi tein pekoni-munakaskuppeja jotka ovat kyllä parasta mitä tiedän, kun puhutaan aamupala/brunssitarjottavista. Lisäksi oli tarjolla hedelmiä, kuoharia, teetä ja tuoremehua. Kaiken tämän herkuttelun jälkeen olikin mukava lähteä parin tunnin kävelylenkille metsään.






Isänpäivä Menu
*
*
antipastoleikkeleet, juusto,
suolakurkku, paprika, salaatti
*
hedelmiä
*
*
kuohuviini, appelsiinimehu, tee
*










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti