maanantai 9. huhtikuuta 2018

Hedelmäpannari

Hedelmäpannari on maukas jälkiruoka tai välipala. Se sisältää omena- ja banaaniviipaleita jotka saavat pannarin maistumaan vieläkin paremmalta. Taikinaan lisätään myös maustamatonta jogurttia ja kaurahiutaleita.









Ohje on @yhteishyva ruokalehdestä. 





HEDELMÄPANNARI
uunipellillinen

50 g rasvaa
4 kananmunaa
2 dl maustamatonta jogurttia
7 dl maitoa
1 rkl sokeria
1 tl suolaa
2 dl kaurahiutaleita
3 dl vehnäjauhoja
(1 tl kardemummaa)
2 omenaa
2 banaania
1-2 tl kanelia



Sulata rasva.Vatkaa kananmunat, jogurtti ja maito sekaisin. Lisää jauhot, kaurahiutaleet, sula rasva ja mausteet. Anna taikinan turvota hetki.

Kaada taikina leivinpaperilla päällystetylle uunipellille.  Kuori ja viipaloi omenat sekä banaanit. Laita hedelmät taikinan pinnalle ja ripauta kanelia päälle. Kypsennä pannukakkua uunin keskitasolla 200 asteessa 30-40 minuuttia. Tarjoa marjojen, pähkinöiden ja kermavaahdon kanssa. VINKKI! vaihda kermavaahto jogurttiin, saat kevyemmän vaihtoehdon.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti