- Pienet Juustokakut
- 12 kpl
- gluteeniton ja laktoositon
75 g voita
TÄYTE
4 liivatelehteä
1 tlk (2 dl) laktoositonta vispikermaa
1 prk (200 g) laktoositonta kermaviiliä
n. 4 rkl sitruunanmehua
1 rkl vanilliinisokeria
1 dl sokeria
LISÄKSI
Hienonna keksitt ja sekoita joukkoon sulatettu rasva. Jaa seos muffinivuokien pohjalle ja painele tiiviiksi lusikalla. Nosta jääkaappiin odottamaan. Pane liivatteet pehmenemään runsaaseen kylmään veteen. Vaahdota kerma, raasta pestyn sitruunan kuori ja purista mehu. Kuumenna mehu ja sulata siihen vedestä puristetut liivatteet. Jäähdytä hieman.
Sekoita keskenään tuorejuusto, kermaviili, sitruunan kuori, vanilliinisokeri ja sokeri. Kaada joukkoon ohuena nauhana liivate-mehuseos koko ajan sekoittaen. Lisää lopuksi kermavaahto. Jaa seos muffinivuokiin pohjien päälle. Anna hyytyä jääkaapissa noin 4 tuntia.
VINKKI! Muffinivuoat kannattaa nostaa muffinipellille, jotta ne pysyvät parhaiten muodossaan. Irrota pienet juustokakut vuoista ja koristele ne tuoreilla mustikoilla ja vadelmilla. VINKKI! Jos et tarvitse gluteenitonta tarjottavaa voit käyttää pohjassa muita keksejä esim.diggestive.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti